Åge er vår låtskriver, og går aldri tom for idéer. Dette har han holdt på med jevnt og trutt i over 40 år, og mange anerkjente artister har gjort cover på flere av låtene hans.

Mest kjent er vel “Lille Laila” og “Ved stranden”, men han har gjort et utall andre gode låter. I 2011 er DB i studio hos Morten Nyhus på Gjøvik og spiller inn 12 helt ferske låter. Samtlige signert Åge Heltzen. Vi ynder å kalle ham “den store skald”smiley.

Åge har vært med fra starten i DB, men for 17 år siden la han alt det musikalske på hylla. Det som har skjedd i 2011 hadde han aldri trodd den gangen. At han skulle stå i fronten for Doodle Bugs på scena igjen var for utopi å regne. Nå har dette blitt slik alikevel, og hvor “gammer´n” tar kreftene fra er ikke godt å si, men det synes på scena at han koser segsmiley.